Dream Quest Images ™ is a visual effects studio combining practical effects with CGI. The VFX shop of Marvels Film.

Dutch / Nederlands : stageplek

Dream Quest Images™

Stageplek CGI Character Animation 

We hebben momenteel op onze locatie Eindhoven (Strijp-S) een stageplek beschikbaar op het gebied van 3D karakter/cartoon animatie ter ondersteuning van een nieuwe (web-) animatie serie.

Copyright 2015 - Dream Quest Images ™

Werkervaring wordt geboden op het gebied van karakter animatie, het creëren van digitale componenten zoals modellen, karakters, virtuele sets, shaders en materialen, belichting, cameragebruik en motion capture. De nadruk ligt op het animeren van de karakters.

Je werkt in een klein team met een animator en productie supervisor. Software die geleerd en beheerst kan gaan worden bestaat uit onder anderen: Poser, Silo Zen, DaVinci Resolve, Fusion en motion capture software. Autodesk Maya, RenderMan andere software waar wij mee werken kunnen ook aan bod komen maar vormen niet de hoofdmoot.

Dream Quest Images in Eindhoven is een kleine studio die net zijn deuren heeft geopend, voornamelijk voor de productie van bovengenoemde  animatie-serie. Het bedrijf wisselde in het verleden van eigenaar, van Walt Disney Studio’s naar nu de visual effects shop van Marvels Film – al meer dan 25 jaar producent van special effects, commercials en feature films.

Stage periode: 2015 en 2016
Aanmelding per omgaande
Standplaats: Videolab – Strijp-S, Eindhoven

De duur van de stage kan variëren en is uiteraard afhankelijk van de opleiding van de student en het karakter van de stage. Iedere periode van een maand tot een jaar zijn bespreekbaar.

Dit is een betaalde stage, maar de vergoeding is bescheiden. E.e.a. in overleg.

Studenten dienen zelf te voorzien in hun kosten, huisvesting en reiskosten.
Studenten moeten beschikken over een geldig EU legitimatiebewijs en geldige verzekeringen voor ziektekosten en wettelijke aansprakelijkheid.

We hebben momenteel een beperkt aantal stageplekken beschikbaar. Stuur je aanmelding, met wat voorbeelden van je eigen werk aan het onderstaande email adres. Het bedoelde eigen werk moet ons een indruk geven van je aanleg en voorkeur op het gebied van computer animatie, digitaal ontwerpen, compositie of een gerelateerd onderwerp. Alleen eigen creaties inzenden a.u.b.

AUB NIET BELLEN – alle vragen en aanmeldingen initieel via het volgende email adres laten verlopen: [email protected]

 

Dream Quest Images - a Marvels Media Company - (C) 2015

To get the latest updates

>> <<